NHL-supportrar, dessa prylar får inte missas

En av de bästa sakerna med att vara NHL-supporter är att man kan visa upp sitt stöd på olika sätt. Det finns en mängd olika prylar som man kan köpa för att visa vilket lag man håller på. Här är några av de prylar som varje NHL-supporter borde ha.

Tröjor och halsdukar

En tröja med ens favoritlag på är en självklarhet för varje NHL-supporter. Det är ett utmärkt sätt att visa upp vilket lag man håller på samtidigt som man håller sig varm under matcherna. Det finns en mängd olika tröjor att välja mellan, allt från matchtröjor till träningskläder. En matchtröja är kanske den ultimata prylen för en riktig supporter.

En annan viktig pryl för att hålla sig varm under matcherna är en halsduk. Det finns en mängd olika halsdukar att välja mellan, allt från enkelrandiga till mönstrade. En halsduk med ens favoritlags logotyp är ett utmärkt sätt att visa upp vilket lag man håller på samtidigt som man håller sig varm under matcherna.

Hockeyglasögon och kepsar

Hockeyglasögon är en annan pryl som varje NHL-supporter borde ha. Hockey är en snabb sport och ibland kan det vara svårt att hänga med i vad som händer på isen. Med hockeyglasögon kan man se allt som händer på isen och missar ingenting.

En keps med ens favoritlags logotyp är också ett måste för varje NHL-supporter. Det är ett enkelt sätt att visa upp vilket lag man håller på samtidigt som man skyddar sig från solen under de varma sommarmånaderna.

Plakat och flaggor

Att hänga upp ett plakat eller en flagga med ens favoritlags logotyp är ett utmärkt sätt att visa upp vilket lag man håller på. Det finns en mängd olika plakat och flaggor att välja mellan, allt från små flaggor att sätta på skrivbordet till stora flaggor att hänga på väggen.

Samla på autografer

Att samla på autografer från ens favoritspelare är en annan populär hobby bland NHL-supportrar. Det finns olika sätt att samla på autografer, allt från att gå på träningar och matcher och få autografer direkt från spelarna till att köpa autografer på auktioner. Att samla på autografer är ett utmärkt sätt att visa sin kärlek till sporten och ens favoritlag.

Som NHL-supporter finns det en mängd olika prylar som man kan köpa för att visa sitt stöd för sitt favoritlag. Från tröjor och halsdukar till hockeyglasögon och autografer, det finns något för alla smaker.