Presenttips till den fotbollstokige

Att köpa presenter är i största allmänhet svårt, i synnerhet till vuxna människor. Men visst är det väl roligt att visa sina vänner uppskattning med en välgenomtänkt present, trots att det passerat barndomens glansdagar för länge sedan.

En fin gest oavsett vad

Har man en sport intresserad vän så är det utmärkt att köpa något inom den sport personen gillar, beroende på ekonomi så kan presenterna variera mellan en matchbiljett i ett annat land till ett idol kort från närmsta ATG. Valet är givetvis fritt och din vän kommer säkerligen att uppskatta din gest oavsett vad presenten innehåller.

Premier League

Har du en fotbollsintresserad kompis som kanske fyller jämt,  då kan man exempelvis gå ihop en vänkrets och samla till en Premier League biljett på någon festlig arena. Det kommer garanterat att vara en upplevelse som personen sent kommer att glömma. Om man planerar att verkställa något sådant är det viktigt att man ser till att huvudpersonen kan vara ledig från sitt jobb, om det krävs. Att han har pass och annat ordnat så att ni inte står där i passkontrollen utan pass strax innan flyget lyfter. Hos bland annat ticket2.com hittar du Premier League biljetter till riktigt fina priser.

Snygga lagtröjor – ett säkert kort!

Det finns också väldigt stilrena och snygga lagtröjor som passar till de flesta tillfällena, köp en tröja med favorit laget och ge bort en present som kommer att användas flitigt. Är du exempelvis vän med ett riktigt Liverpool fan så hittar du riktigt stiliga jackor och tröjor hos Sam Dodds som är en genuin Liverpool shop.Lycka till!